Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Amasya Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü işbirliğiyle Suluova'da AFAD Gönüllüsü 25 din görevlisine kurtarma, arama ve tarama eğitimleri başlatıldı.
Detay

Ramazan ayının başından itibaren Filistin’e bağışlamak için para biriktiren Hacı Emine Zennun 4-6 Yaş Kuran Kursu Parlayan Yıldızlar ve Sevgi Çiçekleri sınıfı öğrencileri, kumbaralarının İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya’ya teslim etti.
Detay

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile gerçekleştirilen 81 İlde 81 Öksüz-Yetim "Arife Çiçeği Projesi" kapsamında Suluova’da ikamet eden öksüz ve yetimlere bayram öncesi bayram sevinci yaşatıldı.
Detay

Kılıçaslan Camii Bayan Kur’an Kursu Öğreticisi Seval Çam organizesinde kursiyerlere yönelik iftar programı düzenlendi. Programa kadın kursiyeler ve mahalle sakinleri katıldı.
Detay

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından " Gençlik İftar Buluşmaları" kapsamında Şehzade Camii gençlerine yönelik iftar programı düzenlendi.
Detay

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü iftar programları kapsamında Yunusdede Camii görevlilerince gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.