18.07.2024

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Suluova’da, 15 Temmuz Direnişi’nin 8. Yıldönümü dolayısıyla “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Şehitlerini Anma Haftası” kapsamında anma programları gerçekleştirildi.

Akşam düzenlenen anma programı kapsamında, Halk Eğitim Merkezi önünden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Meydanına kadar Demokrasi Yürüyüşü gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka seslenişi sinevizyon aracılığıyla Suluova halkı tarafından izlendi.

Daha sonra anma programı Din Görevlilerimizin Kur’an-ı Kerim ve İlahi okumaları, semazen gösterileri ve şiirlerle devam etti.

İlçe Müftümüz Sıtkı Kaya’nın dualarının ardından ilçemizdeki tüm camilerde gece yarısı Saat: 00.13’de Selaların okunmasıyla program sona erdi.

Yoğun katılımın yaşandığı anma etkinliklerine katılanlara Türk Bayrağı ve ikramlar verildi.