21.03.2024

Gençlerden Huzurevine Ziyaret

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle İlçemiz Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’de kalan büyüklerimizle gençler iftarda biraraya geldi.

İl Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Kaş, İl Gençlik Koordinatörü Fahrettin Çekiç, üniversite öğrencileri, Şehzade Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri,İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanı Kerim Köse, Gençlik Koordinatör Yardımcısı Yasin Tozlu’nun katıldığı programda öğrencilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Huzurevi sakinleriyle gerçekleşen hoş sohbetlerin ardından akşam namazları kılındı. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
Huzurevi Müdürümüze ve kıymetli büyüklerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.