27.03.2024

Zekat Bilgilendirme Ziyaretleri Devam Ediyor

İlçe Müftülüğü tarafından zekat farkındalığının yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, rehberlik etmek, Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile infak duygusu yüksek hayırsever halkımızın ayni ve nakdi zekat bağışlarını geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla ilçemiz esnaflarına yönelik ziyaretler sürüyor.

İlçemizde faaliyet gösteren hayırsever iş insanları ve esnaflara din görevlilerimizce  bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretlerde zekâtın dini hükmü ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın zekat hizmetleri anlatılarak  Zekat, Fitre ve Sadakaları İlçemizde bulunan Şehzade Hafızlık Erkek Kur’an Kursu ve İlim Yayma Süleyman Karagöz İrfan Kız Hafızlık Kur’an Kursu’nda Hafızlık yapan öğrencilerimize (yaklaşık 200 öğrenci)  İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TDV SULUOVA ŞUBESİ aracılığıyla ulaştırabilecekleri ifade edildi.