05.04.2024

Minikler Kumbaralarını Filistin İçin Açtı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından işgalci İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyası kapsamında İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Emine Zennun 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Filistin için kumbaraları bağışladı.

Ramazan ayının başından itibaren Filistin’e bağışlamak için para biriktiren Hacı Emine Zennun 4-6 Yaş Kuran Kursu Parlayan Yıldızlar ve Sevgi Çiçekleri sınıfı öğrencileri, kumbaralarının İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya’ya teslim etti.

TDV adına bağışı kabul eden İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya duyarlı davranışlarından dolayı minik öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilerin hep bir ağızdan okudukları Mescid-i Aksa şiirinin ardından  Sıtkı Kaya, Filistin’de ve dünyada zulüm altında olan tüm müslümanlar için dua etti.