24.02.2020

Bir Çuval Unda Benden Olsun Kampanyası

Amasya İl Müftülüğümüz tarafından başlatılan,İdlib'e ''Bir Çuval Un'da Benden Olsun'' Kampanyası sona ermiştir.

Kampanya süresince İl genelinde 700.000 TL üzerinde yardım temin edilmiştir.Din görevlilerimiz vasıtasıyla İlçemiz halkından 137.000 TL'yi aşkın yardım temin edilerek İl'de açılan hesaba aktarımıştır. 6 tır un olmak üzere toplam 9 tırlık gıda ve barınma içerikli konvoy 22 Şubat Cumartesi günü saat 11:00 sularında idlib'e Sayın Valimizinde katılımıyla Devlet Su İşleri bahçesinde yapılan törenin ardından yolcu edilmiştir.Yardım ve desteklerinden dolayı başta her kademedeki tüm personelimiz olmak üzere destek veren halkımıza Müftüğümüz adına teşekkürlerimi arz eder,Yüce Rabbimizden yardımlarından dolayı kazançlarına bol bereketler ihsan etmesini kazalardan,belalardan ve benzer felaketlerden korumasını niyaz ederim.

Suluova İlçe Müftüsü Süleyman ÇOBAN