23.09.2021

Esnaf Ziyareti Devam Ediyor.

Müftümüz Sıtkı KAYA esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Müftümüz Sıtkı KAYA, Din Hizmetleri Uzmanımız Seyit Ahmet BAĞCI ve Şefimiz Faris KILIÇ Öztaşlı İnşaat sahibi Hasan TAŞLI'yı ofisinde ziyaret ederek Başkanlığımız yayınlarından ''Rızık Ahlakı, İş ve Çalışma Hayatına Dair 40 Altın Kural'' ve ''40 Hadiste İş ve Ticaret Ahlakı'' adlı kitaplardan hediye etti. Sanayi camiinde öğle namazını eda eden Müftümüz Sıtkı KAYA Sanayi Camii İmam-Hatibi Tevfik KESKİN ile birlikte Suluova küçük sanayi sitesi eski başkanı ve aynı zamanda Ustaoğlu Ticaret sahibi Mehmet Ali USTA ve sanayi muhasibi Necmettin ÇİFTÇİ'ye Ahilik haftası dolayısı ile ziyarette bulundu. Samimi bir karşılama içerisinde gerçekleşen her iki ziyaret sonrası Müftümüz Sıtkı KAYA esnaflarımıza bol ve bereketli bir iş hayatı diledi. Hasan TAŞLI, Mehmet Ali USTA ve Necmettin ÇİFTÇİ Beyler ziyaretlerinden dolayı Müftümüze teşekkür ettiler.