07.09.2017

TAŞOVA MÜFTÜLÜĞÜ VEKALETLE KURBAN ORGANİZASYONUNDA SINIRLARI ZORLADI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu çerçevesinde, Taşova İlçe Müftülüğü tarafından yapılan çalışmalar meyvesini verdi.

İlçe Müftülüğümüz 2014 Yılından itibaren başlattığı vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu çalışmalarını 2017 yılında yoğun bir şekilde devam ettirdi.

Başlangıçta 150 Kurban hedefiyle çalışmalarına başlayan İlçe Müftülüğümüz, başta İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ olmak üzere, İlçe Müftülüğü Vaizleri Turan Ali DURUPINAR, Mehmet YERŞERSİN, Müftülük Murakıbı Şükrü GENÇ, İlçe Merkezi ve Köylerimizde bulunan Görevlilerimizin özverili çalışmaları ve halkımızın güven ve desteği neticesinde belirlediği hedefi geçerek Yurtiçi 6 adet, Yurtdışı 190 adet olmak üzere toplamda 196 adet kurban gönderdi.

İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ, yaptığı açıklamada başta Görevlilerimiz olmak üzere bu organizasyonda katkısı bulunan herkese teşekkür ettiğini belirtti.