17.04.2018

MİRAÇ KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

13 Nisan Cuma Günü akşamı Sevgili Paygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s)' in Miracının yıldönümü İlçemiz Camiilerinde Dualarla idrak edildi.

Miraç Gecesi Münasebetiyle İlçemizde farklı Camiilerde Kandil programı icra edildi. yapılan programlarda Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, Gecenin anlam ve önemi ile ilgili sohbetler ve Dua yapıldı.

İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ' ın katıldığı Karşıyaka Mahallesi Fatih Camiindeki Programa ilgi yoğun oldu. İlçemiz Merkez Çarşı Camiinde de Camii Görevlilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in ardından İlçe Vaizi Mehmet YEŞERSİN tarafından Miraç Gecesinin anlam ve öneminin anlatıldığı sohbetin müteakiben yapılan Duaya, Camiide hazır bulunan; genç - yaşlı, kadın - erkek tüm cemaat coşkuyla amin dedi.