06.03.2017

İl Müftüsü İlçemizi Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığının 2016 Yılı İl Müftüleri Kararnamesine göre Amasya İl Müftülüğüne atanan Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, Amasya İl Müftülüğü görevine başladıktan sonra, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 2017 yılı 1. Dönem Özel Vaaz İrşad Programı çerçevesinde, İl Müftü Yardımcısı, Göynücek İlçe Müftüsü, İl Müftülüğü Vaizleri, İl Müftülüğü Murakıbı ve Göynücek İlçe Vaizi ile birlikte İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti.

Cuma namazı öncesinde İl Müftümüz Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İlçemiz Merkez Çarşı Camiinde Cuma sohbeti yaptı. Heyette bulunan diğer misafirler de çeşitli camiilerde Cuma sohbeti yapmalarını müteakip, İlçe Müftülüğünde toplanan ekip, İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ' ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra İl Müftümüz Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İlçe Müftümüzle birlikte Seyyid Nurettin ALPASLAN Yatılı Kız Kur'an Kursumuzu ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Bu ziyaret esnasında Hafızlık eğitimi alan Kız öğrencilerimizle ilgilenen Sayın İl Müftümüz, öğrencilerimize ve Kur'an Kursumuzda görev yapan Hoca Hanımlara başarılar diledi.