16.06.2017

TAŞOVADA İYİLİK SOFRASI KURULDU

Paylaşma, Kaynaşma ve dayanışma mevsimi olan Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla İlçe Müftülüğümüz İftar Yemeği verdi.

İlçe Müftülüğümüzün geleneksel hale getirdiği ve "İYİLİK SOFRASI" adıyla düzenlediği İftar Yemeğine yaklaşık 500 kişi katıldı.

İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Taşova Şubesinin organize ettiği İftar Programına başta Taşova Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl Müftü Yardımcısı, Komşu İlçe Müftüleri, Resmi Kurum Amirleri, Şehit Aileleri, Gaziler ve yakınları, STK Temsilcileri, Siyasi Partilerimizin İlçe Temsilcileri, Muhtaç Aileler, Mahalle ve Köy Muhtarları, İlçe Merkezi ve Köylerimizde görev yapan imam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ve Yatılı Kız Kur'an Kursumuzdaki hafızlığa çalışan öğrencilemiz katıldı.