20.10.2017

EKİM AYI MUTAD TOPLANTISI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Personeli bilgilendirmek maksadıyla her ay yapılması istenen mutad toplantılardan Ekim ayı için planlananı 19.10.2017 Perşembe günü saat 14:30 da İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.

İlçemiz Gökpınar Köyü Camii İmam-Hatibi iken İlçemiz Merkez Garaj Mescidine naklen atanan Efrail GÜL'ün Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan toplantıda, Personeli ilgilendiren yazılar duyuruldu.

Personelimize İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezi Hekimlerinden Dr. Yücel İŞBİLEN ve Hemşire Fadime YILMAZ tarafından, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası ve Organ Bağışı hakkında bilgi verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2017-2018 Umre Organisazyonu hakkında görevlilerimiz bilgilendirildi.

2018 Yılı Ocak, Şubat ve Mart aylarında Amasya Genelinde okunması planlanan hutbe konuları personele duyuruldu.

İlçemiz Çaydibi Köyü Merkez camii İmam-Hatibi iken emekli olan Sabahattin FİŞEK'in Veda konuşmasını müteakip İlçe Müftümüzün görevlilerimize başarılı bir görev dilemesiyle toplantı sona erdi.