20.07.2018

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan kura çekiminde 2018 Yılı Hac Mevsiminde, Hac Farizasını ifa etmek üzere Kutsal Topraklara gitmeye hak kazanan Taşova'lı Hacı Adayları dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonuyla Hacca gitmeye karar veren ve kesin kayıtlarını yaptıran 24 Bayan ve 18 Erkekten oluşan 42 kişilik Taşova Hacı Adayı Grubu 17 Temmuz Salı günü İkindi Namazına müteakip İlçemiz Merkez Çarşı Camii önünde yapılan programın ardından yola çıkmak üzere yakınları ve uğurlamaya gelen vatandaşlarımızla vedalaştı.

İlçemiz Otogar Mescidi İmam-Hatibi Efrail GÜL tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'le başlayan program İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ, Belediye Başkanımız Sayın Bayram ÖZTÜRK'ün konuşmalarının ardından İlçe Müftümüzün yaptığı uğurlama duasıyla sona erdi.