20.07.2018

TEMMUZ AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Personel arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı temin etmek maksadıyla yapılan Temmuz Ayı aylık Mutad toplantısı icra edildi.

19 Temmuz Perşembe Günü İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen Toplantı İlçe Vaizi Mehmet YEŞERSİN tarafından Okunan Kur'an-ı Kerim ile başladı. Toplantıdaki Gündem maddeleri hakkında İlçe Müftüsü Sayın Harun YILMAZ tarafından  personele bilgi verildi.

Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle yapılacak faaliyetler ve özellikle Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında Halkımızın bilinçlendirlmesi hususu hatırlatıldı. Geçen Yıl Kurban Bayramı Arefesinde yapılan çalışma ve gayretlerin devamı temennisiyle toplantı sona erdi.