12.01.2017

Halep'e Yardım

Taşova İlçe Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca organize edilen Halep'te insanlık ölmesin yardım kampanyası çerçevesinde, Taşova halkının katkılarıyla hazırlanan 550 paket gıda kolisi, 450 adet battaniye, 50 çuval un, muhtelif giyecek malzemesi, Çocuk bezi ve Bebe bisküvisinden oluşan yardım Tırı 06.01.2017 Cuma günü Cuma namazını müteakip, Taşova Kaymakamı, Belediye Başkanı, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Yardımsever Taşova halkının katılımı ve İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ'ın Duasıyla İlçemiz Vaizi Turan Ali DURUPINAR refakatinde uğurlandı.

07.01.2017 Cumartesi günü sabah saat 09:30'da Cilvegözü Sınır kapısına ulaşan yardım Tırımız Diyanet vakfı tarafından görevlendirilen yetkililere teslim edilerek Halep'in İlçesi İdlip'teki yardım kampüsüne ulaştırıldı.