18.03.2017

18 Mart Çanakkale Şehitleri Hatm-i Şerif ve Dualarla Anıldı

Taşova İlçe Müftülüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma "Şühedanın İzinde Huzurda Buluşalım" Programı tertip edildi.

İlçe Müftülüğümüz tarafından tertip edilen programda; 17 Mart Cuma Günü Sabah Namazında okunmaya başlanan Hatm-i Şerif'in 18 Mart Cumartesi Günü Sabah Namazında tamamlanmasını müteakip, Diyanet İşleri Başkanlığı'nca organize edilen 250.000 Şehid'e 250.000 Hatim Kampanyası kapsamında Taşova Halkı tarafından okunan 250 Hatm-i Şerif'le birlikte Duası yapıldı. Programa; Taşova Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçemizde bulunan Resmi Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğrenciler ve Taşova Halkı tarfından yoğun ilgi gösterildi.

İlçe Müftümüz Harun YILMAZ'ın yaptığı Hatim Duasının ardından programa katılanlara Çanakkale Menüsü ikram edildi.