21.04.2017

ÖĞRENCİLER MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde İlçemiz Atatürk Orta Okulu Öğrencileri İlçe Müftümüzü Makamında ziyaret etti.

İlçemiz Atatürk Orta Okulu Müdürü eşliğinde bir grup öğrenci 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinliği olarak İlçe Müftümüz Harun YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında alışılmışın aksine öğrenciler İlçe Müftümüze Sevgili Peygamberimizin Hayatını anlatan kitaplar hediye ettiler. Ayrıca, Okul Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kur'an-ı Kerim'in ilk nazil olan ayetlerinin yazılı olduğu bir pano da İlçe Müftümüze hediye edildi.

İlçe Müftümüz Harun YILMAZ ziyarete gelen öğrencilerle, Sevgili Peygamberimizin Hayatı ve Okumanın önemiyle ilgili sohbet etti. Yapılan sohbetin ardından ziyaret sona erdi.