25.04.2017

HASTALAR UNUTULMADI

Taşova Müftülüğü 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Taşova Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Yurdumuzun dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenlenerek kutlanan Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde İlçe Müftülüğümüzde Taşova Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek gönüllerini aldı.

İlçe Müftümüz Harun YILMAZ beraberindeki heyetle birlikte, Taşova Devlet Hastanesi Müdürü Sayın İsa AKGÜL'ü ziyaret etti. Ziyaretin devamında Hastane Müdürü ve Baş Hemşire eşliğinde Hastanede tedavi gören hastalar odalarında ziyaret edilerek çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaretler esnasında duygulu anlar yaşandı. Hastalara acil şifalar dilenirken, Kutlu Doğum Haftası hakkında bilgi verildi. Hastalarımıza çeşitli hediyeler takdim edildi.