21.07.2017

TEMMUZ AYI TOPLANTISI PERSONEL YAPILDI

Her ay planlı bir şekilde, personeli bilgilendirme ve tecrübe paylaşımı amacıyla yapılan personel toplantılarının, Temmuz ayı aylık toplantısı 20 Temmuz Perşembe günü Müftülük konferans salonunda yapıldı.

Toplantı İlçemiz Yaylasaray Köyü Şehitler ve Gaziler Camii İmam-Hatibi Mesut KAPLAN'ın Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı.

Toplantıda Ramazan Ayında yapılan Faaliyetler değerlendirildi. Kurban Bayramına yönelik faaliyetlerle ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

Diyanet Vakfı tarafından organize edilen Vekaletle Kurban organizasyonuyla ilgili bilgi verilerek personelimizin konuya duyarlı olmaları ve halkımızdan vekalet vermek isteyenlerin Müftülüğümüze yönledirilmesi istendi.

Ramazan ayında Hatimle teravih kıldıran, İlçemiz Hacıbey Köyü Camii İmam-Hatibi Osman YERAL ve Özbaraklı Köyü Fatih Camii İmam-Hatibi Orhan DERİCİ'ye plaket verildi. Mazereti dolayısıyla toplantıya katılamayan Orhan DERİCİ'nin plaketi de Osman YERAL'a verildi.

Görevlilerimize yaz kurslarındaki verimliliği artırmak için gerekeni yapmaları hatırlatıdı.

Amasya İl Müftülüğü tarafından, İl genelinde Ekim, Kasım ve Aralık aylarında okunması planlanan Hutbe konuları personele duyurularak, Hutbe hazırlamak isteyenler belirlendi.

İlçe Müftümüz Harun YILMAZ'ın başarı dilekleriyle toplantı sona erdi.