12.10.2017

TAŞOVA'DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından Konferans düzenlendi.

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları çerçevesinde İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen Program; İlçemiz Kumluca Köyü Camii İmam-Hatibi Numan DEMİRCİ'nin Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Sayın Harun YILMAZ tarafından yapılan açılış konuşmasını müteakip Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sinevizyonu İzletildi. Daha sonra Amasya İl Müftüsü Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU tarafından "Cami Şehir ve Medeniyet" konulu konferans verildi.

Programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Kudret KURNAZ, Belediye Başkanı Sayın Bayram ÖZTÜRK, Göynücek İlçe Müftüsü Sayın Yakup BELEN, İlçemizdeki Resmi Kurum Amirleri, Camiilerimiz ve Kur'an Kurslarımızda Görev yapan Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Konuşmasında, Camilerimizin Şehirleşme ve Medeniyetteki yerine işaret eden İl Müftüsü Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU'nun Konferansının ardından, İlçemiz Kaymakamı Sayın Kudret KURNAZ tarafından kendisine Plaket takdimiyle program sona erdi.