06.04.2018

KOCATEPE CAMİİ İMAM-HATİBİ İSMAİL COŞAR İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

İlçemizde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından "Taşova Şehitlerini Unutmadı" adıyla Şehitleri anmak maksadıyla düzenlenen programa katılmak üzere İlçemize gelen Ankara Kocatepe Camii İmam-Hatibi Hafız İsmail COŞAR İlçe Müftümüz Harun YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Müftümüz Harun YILMAZ ile bir müddet sohbet eden Hafız İsmail COŞAR, daha sonra İlçemizi tanıma maksadıyla İlçe Müftümüzle birlikte şehir turu attı.

İlçemiz Merkez Çarşı Camiinde Akşam Ezanını okuyan ve Namazı kıldıran İsmail COŞAR İlçe Müftümüzle birlikte programın icra edileceği Taşova Kapalı Spor Salonuna geçti. Programın açılışında Kur'an-ı Kerim Tilavetinde bulunan İsmail COŞAR okuduğu Kaside ile de programa renk kattı.