27.11.2018

TAŞOVA'DA GENÇLİK SABAH NAMAZINDA HUZURDA BULUŞTU

Taşova İlçe Müftülüğü tarafından her hafta gerçekleştirilen 'Sabah Namazı Buluşmaları', "Mevlid-i Nebi Haftası" ana teması "Peygamberimiz ve Gençlik" olması münasebetiyle gençlerimize yönelik olarak düzenlendi.

23 Kasım Cuma Günü Sabah Namazında bir araya gelen İlçemizdeki gençler, İlçe Müftüsü Harun YILMAZ'ın İmametinde Sabah Namazını eda etti.

Namazın tamamlanmasını müteakip İlçe Müftümüzün yaptığı gençliğin önemi ve değerine işaret eden sohbetin ardından kahvaltıya geçildi.

Müftülüğümüz tarafından organize ve icra edilen programa Taşova Belediye Başkanı Sayın Bayram ÖZTÜRK başta olmak üzere, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Din Görevlileri ve çok sayıda gencimiz katıldı.

Gençlerimizin katıldığı bu tip programların devam ve tekrarı temennisiyle program sona erdi.