29.11.2018

TAŞOVA MÜFTÜLÜĞÜNDEN OKULLARDA “MEVLİD-İ NEBİ” PROGRAMI

Taşova Müftülüğü 2018 Yılı “Mevlid-i Nebi Haftası” boyunca, haftanın ana teması “Peygamberimiz ve Gençlik” olması sebebiyle, İlçemiz Okullarındaki öğrencilere yönelik programlar düzenledi.

Okullarımızda düzenlenen programlarda, başta İlçe Müftümüz Harun YILMAZ olmak üzere, İlçe Vaizleri Turan Ali DURUPINAR ve Mehmet YEŞERSİN’ le birlikte Müftülük Murakıbı Şükrü GENÇ gençlere hitaben yaptıkları konuşmalarda, Peygamberimizin (s.a.s) gençliği ve O’nun etrafındaki gençlerden örnekler vererek, gençliğin önemi ve değeri üzerinde durdu.

Gençlerimizin kendilerine rol model seçecekleri zaman dikkat etmeleri gereken hususlar üzerinde duruldu. Sevgili Peygamberimizin (s.a.s) etrafında halelenen gençlerden kendilerine rol model seçmeleri hatırlatıldı.

Her okulumuzun kendi bünyesinde düzenlediği programlarda, öğrencilerimiz Peygamberimize olan sevgilerini, okudukları şiir ve ilahilerle sergilediler.

Gençlerimizin programlara katılım ve katkıları dikkate değerdi.