18.12.2018

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN REHABİLİTASYON MERKEZİNE ZİYARET

İlçemizde bulunan ‘Elimi Tut Özel Rehabilitasyon Merkezi’ İlçe Müftümüz Sayın Harun Yılmaz tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette İlçe Müftümüze, Vaiz Turan Ali Durupınar ve Murakıp Şükrü Genç’te eşlik etti.

Elimi Tut Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sayın Ali Sandayak tarafından karşılanan ekip, bir müddet Müdür Bey’le sohbet ettikten sonra öğrencilerle bir araya geldi.

İlçe Müftüsünün öğrencilerle yaptığı, Allah ve Peygamber sevgisi, Anne-Babaya saygı ve Peygamberimizin çocuklarla olan ilişkisi konulu sohbetin ardından İlçe Müftümüzün öğrenciler için hazırladığı hediyeler dağıtıldı.

Rehabilitasyon Merkezi Müdürü, Öğretmenleri ve çalışanları yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu tip ziyaretlerin daha sık yapılmasını dile getirdiler.