26.02.2019

TAŞOVA MÜFTÜLÜĞÜNDEN HEDİYE ŞÖLENİ

Taşova İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Taşova Şubesi işbirliğinde organize edilen, 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili sürecinde "Camiye Gidiyorum Hediyemi Alıyorum" Kampanyası kapsamında, İlçe Merkezindeki Camilerimizde Namaza devam eden öğrencilerimizin hediyeleri 2 Mart Cumartesi Günü yapılacak programla teslim edilecektir.

Amasya Valisi Sayın Dr. Osman VAROL ve İl Müftüsü Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU' nunda katılacağı hediye dağıtım programı 2 Mart Cumartesi Günü Öğle Namazını müteakip İlçemiz Merkez Çarşı Camii avlusunda gerçekleştirilecektir. Programda 70 Vakit ve üzeri Camiye devam eden 62 öğrencimize Bisiklet, 60 - 70 Vakit Camiye devam eden 11 öğrencimize Ayakkabı, 50 - 60 Vakit Camiye devam eden 19 öğrencimize Kol Saati, 30 - 50 Vakit Camiye devam eden 21 öğrencimize Futbol Topu, 1 - 30 Vakit Camiye devam eden 45 öğrencimize de Satranç takımı hediye edilecektir.