10.03.2019

LİSELER ARASI "ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Müftülüğümüz tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası münasebetiyle Liseler arası şiir okuma yarışması düzenlendi.

Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmada İstiklal Şairi Merhum Mehmed Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiirini ezbere en iyi okuyan öğrencimiz seçilecek, birinci gelen öğrencimiz Amasya'da İlçemizi temsil edecektir.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz, 13 Mart 2019 Çarşamba günü akşamına kadar müracaatlarını İlçe Müftülüğüne yapabileceklerdir. Yarışma 14 Mart Perşembe günü İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilecektir.

Yarışmada birinci seçilen öğrencimiz çeyrek altınla ödüllendirilecek, ayrıca diğer öğrencilere de Müftülüğümüzce sürpriz hediyeler verilecektir.

Amasya'da gerçekleştirilecek olan, İlçe birincilerinin katılacağı yarışmada da birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye gram altın, diğer yarışmacılara da sürpriz hediyeler verilecektir.