19.03.2019

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ HATİMLERLE ANILDI

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümünde Taşova İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen 'Şühedanın İzinde Hatm-i Şerif Tilaveti' programı çerçevesinde 15 Mart Cuma Günü Sabah Namazında okunmaya başlanan Hatm-i Şerifle birlikte görevlilerimiz ve vatandaşlar tarafından okunan 375 Hatm-i Şerifin duası 18 Mart Pazartesi günü Sabah Namazını müteakip yapıldı.

Kılınan sabah Namazının ardından İlçe Müftüsü Sayın Harun Yılmaz'ın yaptığı günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı müteakip Hatm-i Şeriflerin duası yapıldı.

Programa Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, çok sayıda vatandaş, öğrenciler ve gençler katıldı.

Yapılan Hatm-i Şerif Duasından sonra programa katılanlara 'Çanakkale Menüsü' ikram edildi.