23.03.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ LİSELİ GENÇLERLE BULUŞTU

Çanakkale Şehitlerini anma haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Gençlerle Buluştu.

Müftümüz tarafından gerçekleştirilen Gençlik Buluşmasında İlçemiz Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam-Hatip Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle, Doğu Mahallesi Camiinde eda edilen Akşam Namazından sonra, Yemekhanede bir araya gelen İlçe Müftüsü Harun Yılmaz Çanakkale Zaferinin anlam ve öneminden bahsetti.

Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programa öğrenciler söyledikleri ilahilerle renk kattı.

İlçemiz Şehit Polis İdris Bolat Anadolu Lisesi Öğrencileri ile gerçekleşen buluşmada ise, Okul öğrencilerinin hazırladığı skeçler ve söylediği ilahilerle renklenen programda İlçe Müftüsü Çanakkale’nin Türk Milleti ve gelecek nesiller için önemli bir değer olduğunu ifade etti.

İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen, Mehmed Akif ERSOY'a ait 'Çanakkale Destanı' adlı şiiri ezbere okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri de gençlik buluşmaları esnasında takdim edildi.