17.05.2019

GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

TAŞOVA MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLERE YÖNELİK FALİYETLERİNİ RAMAZANIN MANEVİ ATMOSFERİNDE DEVAM ETTİRİYOR

İlçe Müftülüğü “Gençliğe Değer” projesi kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetlerine Ramazan ayının manevi atmosferinde de devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Harun YILMAZ, “Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz bizler için çok değerlidir ve hizmet sahamızın en önemli hedef kitleleridir. Milli ve Manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için gençlerimizle yakından ilgilenmeliyiz. İlçe Müftülüğü olarak her fırsatta gençlerimizle bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayının önemli bir vesile olduğunu düşünerek okullarımızda “Gençlik ve Ramazan” konulu buluşmalar gerçekleştireceğiz. Bunlardan ilk ikisini İlçemiz Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit İdris Bolat Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek “Ramazan ayı ve oruç, Ramazan ve Gençlik, Ramazan ve İnfak” konuları çerçevesinde birer söyleşi ile gerçekleştirdik. İnşallah gençlerimizi “Gençlik İftarı” programıyla da iyilik sofrasında ağırlayacağız” dedi.