23.05.2019

DÖRT - ALTI YAŞ KURAN KURSUNDA YILSONU HEYECANI

TAŞOVA SEYYİD NURETTİN ALPASLAN KURAN KURSU DÖRT - ALTI YAŞ ÖĞRENCİLERİ İÇİN MEZUNİYET PROĞRAMI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüz Seyyid Nurettin Alpaslan kuran kursu bünyesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 4-6 yaş kuran kursuna devam eden yavrularımız belgelerini aldılar.

Müftülük Konferans salonunda gerçekleşen programa öğrencilerin yanı sıra veliler, diğer misafirler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Harun YILMAZ: “Programımız hayırla vesile olsun inşallah. Bu gün hep birlikte 2018-2019 eğitim-öğretim yılında kursumuza devam eden 4- 6 yaş kuran kursu öğrencilerimizin güzel kazanımlarına şahit olacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, onlar henüz taze fidan iken Allah ve Peygamber sevgisi, ana-baba sevgisi vb. temel değerleri ve kazanımları aşılamamız gerekir. En güzel yatırımın insana olduğu malumdur. Hele de bunlar çocuklarımız ve yavrularımız olursa daha da değerlidir. Eğitim-öğretim dönemi boyunca yavrularımızla yakından ilgilenen ve özveri ile çalışan hocalarına ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.