01.06.2019

“RAMAZAN VE İNFAK” KONULU RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Orta Okul öğrencileri arasında düzenlenen ‘Ramazan ve İnfak’ temalı resim ve kompozisyon yarışmalarının halkası da Taşova’da gerçekleşti.

Yarışma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Müftüsü Harun YILMAZ şunları söyledi: “Ramazan ayı vesilesiyle öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak, ramazan ayı, oruç ve infak konularında öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla ortaokullarımız arasında “Ramazan ve İnfak” temalı resim ve kompozisyon yarışması tertip ettik. Düzenlenen yarışmaya okullarımızdan yaklaşık 25 öğrenci katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz ve onları yarışmaya katılmaya teşvik eden öğretmenlerimiz yarışmaların yapılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve İlçe Müftülüğümüze teşekkür ettiler.”

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ve tüm katılan öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edildi.