24.02.2020

YARDIM TIRLARI DUALARLA UĞURLANDI

Taşova Müftüsü V. Yunus GÜLEÇ yardım tırlarının uğurlama programına katılarak "Hayırsever halkımız, özellikle Taşova'mızın yoğun ilgi ve teveccühleriyle başlatmış olduğumuz İdlib için "Bir Çuval Un da Benden Olsun" kampanyamızı Sayın Valimiz Dr. Osman Varol, İl Müftümüz Sayın Abdulkadir KEŞVELİOĞLU hocamız ve İlçe müftülerimizin de katılımıyla coşkulu bir uğurlama programı ile taçlandırarak 9 adet yardım tırımızı dualarla İdlib'e uğurladık. Taşovamızı temsilen Taşova Müftülüğü personeli olarak bizler de programa katıldık.
Bu güzel kampanyanın yürütülmesinde emeği geçen tüm personelimize ve hayırsever Taşova halkına çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hakk hayrımızı kabul eylesin, kalbimizden merhameti eksik etmesin, tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun." dedi