30.04.2021

İlçe Müftümüz Ferhat KOÇAK'ın Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

İlçe Müftümüz Ferhat KOÇAK'ın köy ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda bugün Ballıca Köyünü ve Camisini ziyaret etti. Müftü KOÇAK, burada Cuma namazı öncesi vaaz etti. Hutbe iradının ardından Cuma namazını kıldırdı. Son günlerde yağış azlığı ve yağmura ihtiyacın arttığı bir dönemde İlçemiz genelinde ve Ballıca Köyünde Cuma namazının ardından ‘’Yağmur Duası’’ yapıldı. Yağmur ve bereket için eller semaya açıldı. Yüce Yaratıcıdan bol ve faydalı yağış için dualar edildi. Müftü KOÇAK, yaptığı yağmur duası ve Cuma namazın ardından burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca Başkanlığın başlatmış olduğu "İyilik Konutları" kampanyasına Ballıca Köyü halkı olarak 2 adet konut bağışında bulunarak örnek bir davranış sergilediklerinden dolayı ayrıca memnuniyetini dile getirdi. Müftü KOÇAK, Ballıca Köyü Camii İmam-Hatibi Selahattin ÇOBAN ve Ballıca Köyü halkına teşekkür edip köyden ayrıldı. Ayrıca Müftülük Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa DİKAL, Dereli Köyünde vaaz ve nasihatten sonra hutbe okuyup namazın ardında Yağmur duası yaptı.