25.11.2021

''Şiddet İnsanlık Onuruyla Bağdaşmaz'' Konulu Seminer

Kasım aylık mutat toplantı müftülük konferans salonunda İlçe Müftümüz Sayın Ferhat Koçak'ın başkanlığında yapıldı. Merkez Çarşı Camii V. Müezzin Kayyımı Muhamed Emin Caba’nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı Müftü Koçak'ın gündem maddeleri hakkında görevlileri bilgilendirmesi, ve görevlilere hitabıyla toplantı sona erdi.

Toplantının akabinde Başkanlığımızın 2021 yılı ‘’25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’’ etkinlikleri kapsamında kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda farkındalığın arttırılması amacıyla ‘’Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri Projesi’’ kapsamında ‘’Şiddet İnsanlık Onur'u ile Bağdaşmaz’’ konulu seminer verildi. Seminerde İlçe Vaizi Yusuf Kervan, Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Dikal görev aldı.