03.05.2017

İl Müftümüz Şehit Yüzbaşı Alper Kalem ve Tüm Şehitlerimiz İçin Yapılan Mevlid programına Katıldı

Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı tarafından Büyükağa Medresesinde düzenlenen mevlid programına şehit ailelerimizin yanı sıra Vali Salih Işık, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu,  protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda mevlit okunmasının ardından Şehit Yüzbaşı Alper Kalem ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Vali Işık, “Şehitliğin Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebe olduğunu ifade ederek, tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diledi.” Mevlit programı vatandaşlara yapılan ikram ile sona erdi.