30.09.2019

Kosova İslam Birliği Heyeti İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

İlimize gelen Kosova İslam Birliği Başkan Yardımcısı ile Prizren Müftüsü Besim Berisha ve beraberindeki heyet, İl Müftümüz Abdulkadir Keşvelioğlu’nu makamında ziyaret ederek iki ülke arasında yürütülen din hizmetleri ve eğitim faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu, Amasya’daki Din Eğitimi ve Din Hizmetleri hakkında heyete bilgiler verdi. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kosova İslam Birliği Başkan Yardımcısı Reshat Mexhiti, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmanın kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ve misafirperverliğinden dolayı İl Müftüsü Keşvelioğlu’na teşekkür etti.

Sayın Valimiz Osman Varol'u makamında ziyaret eden heyete, sayın Varol ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek kendilerine hediye takdim etti. Kendilerini kabullerinden ve takdim ettiği hediyelerinden dolayı Sayın valimize şükranlarını arz eden heyet daha sonra ilimizden ayrıldı.