12.11.2019

Cami-Aile Sabah Namazı Buluşması

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan Cami-Aile buluşması, 9 Kasım Cumartesi sabah namazında Sultan II. Beyazıt Camii’nde kız ve erkeklerden oluşan 200’den fazla çocuğun aileleriyle birlikte katılımıyla gerçekleşti.

Sabah namazı ve tesbihatın akabinde İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu “Peygamberimiz ve Aile” temalı konuşmasında ailede anne, baba ve çocukların önemini dile getirdi.

Konuşma sonrası Keşvelioğlu çocuklarla beraber Peygamber Efendimize salatü selam getirdiler. Sabah namazı proğramına katılan bütün çocuklara İl Müftümüz çikolata ve çeşitli hediyeler verdi. Bu kadar çocuğun sabah namazı programına katılması hem anne babaları hem de cemaati mutlu etti, İl Müftülüğüne düzenlediği bu etkinlikten dolayı teşekkür ettiler

Program çorba ikramının ardından son buldu.