15.07.2024

GÜMÜŞHACIKÖY'DE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri dolayısıyla Mevlidi Şerif Programı düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Gümüşhacıköy Kaymakamı Sn. Baha BÜYÜKAYMAKCI, beraberindeki protokol üyeleri ve vatandaşlar, Köprülü Mehmetpaşa Camii’nde okunan mevlidi şerif programına katıldı.

İlçe Müftülüğü tarafından Köprülü Mehmetpaşa Camiinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Öğle namazı öncesi Din Görevlileri Sn. İsa UYSAL, Sn. Mustafa EMİROĞLU ve Sn. Adem GÜCCÜK tarafından Mevlid-i Şerif, Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu, ardından 251 Şehidimiz için tüm camilerimizde ve kurslarımızda okunan hatimlerin duası İlçe Müftümüz Sn. Adem VERİM tarafından yapıldı.