03.04.2024

CUMARA CAMİİ'NİN HALILARI RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ YENİLENDİ

Müftülüğümüze bağlı İlçe Merkezinde bulunan Cumara Camii'nin halıları Ramazan TÜTÜNCÜ hocamızın ve hayırseverlerimizin katkıları, Camii İmam Hatibi Bilal USLU, Müezzin Kayyım Osman YILMAZ hocalarımızın özverili çalışmalarıyla Ramazan Bayramı öncesi yenilendi.

Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Adem VERİM, “Cumara Caminin uzun zamandan beri kullanılan halıları, yeni halılar ile değiştirildi. Eskiyen bu halılar müftülüğümüzce ihtiyacı olan diğer camilere gönderildi. Caminin halılarının yenilenmesinde öncülük yapan hocalarımıza, gönlü Allah'ın mescitlerine bağlı olan ve Cumara Camii'nin her şeyi ile ilgilenen Hasan TÜTÜNCÜ büyüğümüze ve maddi ve manevi katkısı olan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve âhiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve sadece Allah'tan korkan kimseler gerçek mânada îmâr edebilir. Doğru yola ermiş olmaları umulanlar işte bunlardır. (Tevbe,18.)