05.04.2024

RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ ÇETMİ KÖYÜ CAMİİ'NİN HALILARI VE BOYASI YENİLENDİ

Müftülüğümüze bağlı Çetmi Köyu Camii'nin halıları ve boyası Caminin İmam Hatibi Mustafa BOLAT hocamızın girişimleri ve hayırseverlerin katkılarıyla Ramazan bayramı öncesi yenilendi.

Gümüşhacıköy İlçe Müftüsü Adem VERİM, Çetmi Köyü Cami'nin uzun zamandan beri kullanılan halıları yeni halılar ile değiştirildi. Eskiyen bu halılar müftülüğümüzce ihtiyacı olan diğer camilere gönderildi. Ayrıca caminin boyası da yenilenerek camiye ferah ve güzel bir görünüm kazandırıldı. Caminin halılarının ve boyasının yenilenmesinde öncülük yapan hocamıza ve maddi ve manevi katkısı olan hayırseverlerimize teşekkür ederim” dedi.

Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve âhiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekâtı veren ve sadece Allah'tan korkan kimseler gerçek mânada îmâr edebilir. Doğru yola ermiş olmaları umulanlar işte bunlardır. (Tevbe,18.)