10.04.2024

Gümüşhacıköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak 11 Ayın Sultanı Ramazan'ın son iftarı.

Gümüşhacıköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak 11 Ayın Sultanı Ramazan'ın son iftarını gençlik koordinatörlüğümüzün maddi ve manevi olarak yükünü taşıyan hocalarımızla birlikte yaptık. Yatsı namazından sonra Amasya Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi Nihat ARPAGUŞ, İlçe Müftülüğümüz Murakıbı Recep ÇULHA, Türkmenoğlu Müezzin Kayyımı Sefa ARPAGUŞ, Sadullah Camii Müezzin Kayyımı Seyit KAHVECİ ve İstanbul Mercedes Yangın Güvenlik Müdürü Nihat ALTUNDAŞ gençlik merkezimizi ziyaret ederek çalışmalarımızda kolaylıklar dilediler.

Ramazan ayında gerçekleştirmiş olduğumuz iftarlar, etkinlikler ve faaliyetlerde desteğini esirgemeyen başta İlçe Müftümüz Adem VERİM , Şube Müdürümüz Arif AYDINLI, İlçe Vaizimiz Hüseyin ÇETİN, İlçe Murakıbımız Recep ÇULHA, Gençlik Koordinatörlük ekibimize, ilçemizde görev yapan Din Görevlisi Hocalarımıza, programlarımıza iştirak eden gençlerimize ve desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

#Elveda11AyınSultanıRamazan

#GümüşhacıköyİlçeMüftülüğü