25.04.2024

SEHERHATUN CAMİİ'NDE YAĞMUR DUASI YAPILDI

İlçemiz Seherhatun Camii'nde öğle namazı öncesi Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim okundu. Namaz sonrasında ise Seherhatun Camii'nin avlusunda şükür ve yağmur duası yapıldı.

Namaz öncesi İlçe Vaizimiz Sn. Dr. Hüseyin ÇETİN kısa bir sohbet yaptı. Namaz sonrası yağmur duası öncesi Yörgüç Rüstem Paşa Camii İmam Hatibi Sn. Fatih AYMA hocamız tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Akabinde Vaizimiz Dr. Hüseyin ÇETİN tarafından yağmur duası yapıldı.

Program sonrası Cumara Mahallesi Muhtarlığı tarafından cemaate ikramda bulunuldu.

Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yağmur duasında bugün mahalle sakinleriyle bir araya geldiklerini dile getiren Cumara Mahallesi Muhtarı Ufuk ÖNDER, “ İlçemizde baharın görüntüsü eşliğinde insanlarımızın coşkusunu görebiliyoruz. İnsanlarımızın yüzlerindeki tebessümden de bu gayet iyi anlaşılabiliyor. Bu yıl verimin yüksek olması için yağmur çok önemli. Yağmurun yağması ve bereketin çok olması için ellerimizi hep birlikte semaya açtık. Bütün çiftçilerimize Allah bol ürün ve kazanç versin. Katılım sağlayan Kaymakamımız Sn. Baha BÜYÜKAYMAKCI, Belediye Başkanımız Sn. Zehra ÖZYOL ve tüm halkımıza ayrıca programı icra eden İlçe Müftülüğümüz'e teşekkür ederim” dedi.