29.04.2024

MÜFTÜLÜK'TEN GÜMÜŞHACIKÖY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET

İlçe Müftüsü Sn. Adem VERİM, Şube Müdürü Sn. Arif AYDINLI ile birlikte Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yılı ve Polis Haftası nedeniyle Gümüşhacıköy İlçe Emniyet Müdürü Sn. Bayram DELAK'ı makamında ziyaret ederek, polis haftasını kutladı.

Müftü VERİM, ziyaret esnasında "Aziz milletimiz için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı'mızın 179. Kuruluş Yılını ve Polis Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, görevleri başında şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı ayrıca hayatta olan gazilerimize de sağlık sıhhat içinde bir hayat yaşamalarını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Emniyet Müdürü Sn. Bayram DELAK İlçe Müftümüze ve Şube Müdürümüze teşekkür etti.