29.04.2024

İLÇE MÜFTÜMÜZ ADEM VERİM KUT'ÜL AMARE ZAFERİNİ ANMA PROGRAMINA KATILDI.

İlçe Müftümüz Sn. Adem VERİM, Kût'ül Amâre Zaferi'nin 108. yıldönümü münasebetiyle Gümüşhacıköy İmam-Hatip Lisesi ve İmam-Hatip Ortaokulu’nun Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirdiği anma programına katıldı.

Saat 10.30'da başlayan program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam etti. Günün anlam ve önemi, Gümüşhacıköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bünyamin PİŞKİN tarafından tarihin önemli dönüm noktalarını hatırlatarak yapıldı.

Sinevizyon gösterimi ile geçmişe bir yolculuk yapılırken, Kût'ül Amâre Zaferi Şiiri duygusal bir atmosfer oluşturdu. Oratoryo sunumu ve Yemen Türküsü'nün seslendirilmesi, zaferin coşkusunu salonu saran bir ritimle yükseltti. Program, "Çöle Yazılan Zafer Kut'ül Amâre" şiiri ile son buldu.

Kût'ül Amâre Zaferi'nin kazanılmasında şehadete eren tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun.