05.01.2022

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu ilçemizin ve ülkemizin gururu Hamit Kaplan, vefatının 46. yılında ilçemizde bulunan mezarı başında anıldı.

5 Ocak 1976'da Çorum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Hamit KAPLAN için ilçemiz kabristanlığında düzenlenen anma programında Hamit KAPLAN Camii İmam- Hatibi Nuri KARAKUŞ tarafından Kuranı Kerim Tilaveti yapıldı. Akabinde İlçe Müftümüz Nazım TOPHAN dua ettiler. Öğle Namazı öncesi Merkez ARKUTBEY Camiinde Din Görevlilerimiz tarafından Merhum Hamit KAPLAN ve vefat eden Tüm PEHLİVANLAR mevlidi şerif okundu.