13.12.2021

İlçe Müftülüğümüz tarafından Ortaokul Öğrencileri arası yapılacak olan Gençlik Bilgi Yarışması kaynağı olan Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Hayatı isimli kitabın dağıtımı yapıldı.

Toplumun bütün kesimlerine din hizmeti sunan Başkanlığımız, Bu kapsamda dini, ahlaki ve manevi değerleri canlı tutmak amacıyla 22 Şubat 2022 tarihinde ortaokul öğrencilerine yönelik "Gençlik Bilgi Yarışması" gerçekleştirmeyi planlamıştır.
Bu itibarla İlçe Müftülüğümüz tarafından ortaokul Öğrencileri arası yapılacak olan Gençlik Bilgi Yarışması kaynağı olan Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Hayatı isimli kitap temin edilerek yarışmaya başvuru yapan Ortaokul öğrencilerine İlçe Müftümüz Nazım TOPHAN ile Hamit KAPLAN Ortaokul Müdürü Özgür YÜKSEL tarafından dağıtılmıştır.