09.02.2022

Emanetler Yerlerine Ulaştırılıyor.

Amasya İl Müftülüğümüzün organizesiyle başlatmış olduğumuz " Desteklerinizle Artık Üşümeyecekler" yardım kampanyasına katkı amacıyla Hamamözü halkımız olarak İlçe Müftülüğümüze 7600₺ (83 adet Makarna kolisi), 63 adet Gıda kolisi, 36 adet Giyim kolisi ve 3 adet 25 Kg Un yerlerine ulaştırılmak üzere İl Müftülüğüne teslim edilmiştir.
Amasya İl Müftülüğü Yeni Hizmet Binasında 10 Şubat 2022 Perşembe günü(yarın) Saat 09:30 da düzenlenecek uğurlama programından sonra Suriyedeki çadır kentlere uğurlanacaktır.
Bu Yardım Kampanyasında Ayni ve Nakdi olarak Yardımlarını esirgemeyen Hamamözülü tüm hemşehrilerimize, tüm hayır sahiplerine ve gece gündüz demeden halkımızın bağışlarını Müftülüğümüze ulaştıran tüm Din Gönüllüsü hocalarıma teşekkürlerimi sunarım. Rabbim niyetlerinizi makbul eylesin.
Nazım TOPHAN
Hamamözü İlçe Müftüsü