19.07.2024

İnternetten Uzağım, Cami ve Kitaptır Sığınağım Projesi Tanıtıldı

İl Müftülüğümüz Bağımlılık Koordinatörlüğü tarafından uygulanan “İnternetten Uzağım, Cami ve Kitaptır Sığınağım” Projesi kapsamında Camilerimizdeki yaz Kur’an Kursu öğrencilerimizle Sultan II Beyazıd Camii’nde bir araya geldik.
Programa Amasya Valisi Sayın Yılmaz Doruk, İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, İl Müftü Yardımcımız Berrin Çelebi, Şube Müdürümüz Seyhan Elmacı, İlimiz Basın temsilcileri, Bağımlılık Koordinatörlerimiz, müftülük çalışanları, Kuran Kursu hocalarımız ve yaz Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.
Açılışın ardından bağımlılıkla ilgili açılan sergi gezildi sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarının ve Diyanet Aylık dergilerimizin tanıtımı yapıldı.
Sayın valimizin katılımı ile okuma halkaları oluşturularak çocuklarla kitap okundu.