24.07.2024

Tayin ve Görevde Yükselme Sebebiyle Müftülüğümüzden Ayrılan Personele Veda

Müftülüğümüzce tayin ve görevde yükselme sebebiyle Müftülüğümüzden ayrılacak olan Şanlıurfa Haliliye İlçe Şube Müdürlüğü görevine atanan Murakıp Abdülkadir Çengel, Ankara  İline tayin sebebiyle atanan  Şube Müdürü İbrahim Aytekin, Sakarya İline atanan Eğitim Uzmanı Şevki Çalişkan için  "Veda Programı" düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Durmuş AYVAZ  ve müftülük çalışanları katıldı. İl Müftümüz konuşmasında, “Çalışma arkadaşlarımızın mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalıştığını belirterek, burada yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ben kendilerine teşekkür ediyorum tayin oldukları yerlerde   başarılarının daim olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum." dedi.

Program plaket ve hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı.