25.07.2024

İl Müftümüz Çadırkent Kur’an Kursunu Ziyaret Etti

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz ilimizin tarım çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla değişik illerden gelen mevsimlik işçilerin çocuklarının dini eğitim aldığı Amasya Müftülüğü Aksalur  Köyü Çadırkent Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.
Yapılan eğitim hakkında Kur’an Kursu öğreticilerinden bilgi alan İl Müftümüz, ögrencilerle sohbet etti.
Ziyarette öğrenci velileri Kur’an Kursu’ndan çok memnun kaldıklarını İl Müftümüze belirttiler. Kursa gelen çocuklar ise “Siz bu kursu açmadan önce buradan gitmek istiyorduk, bu kurs açıldıktan sonra gitmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.
Yapılan çalışmalardan en önemlisinin çocukların sahih dini bilgilerle yetiştirilmesi olduğunu belirten İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, Çadırken Kur’an Kursu’nun açılmasında katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Ziyaret sonrası İl Müftümüz Durmuş Ayvaz çocuklara kek ve çikolata dağıttı.